Forum poświęcone Counter Strike'owi (w szczególności Paintball-Mod) i graczom (w szczególności z Gryfic) :)
Holandia 0 - 1 Dania
Dania czarnym koniem (obok Rosji) - tak mi się wydaje.
Holandia ma problem, mogą nie wyjść z grupy :O
Niemcy 1 - 0 Portugalia
Mecz wyrównany, myślałem że Niemcy będą w formie jak w RPA gdzie wygrali 4-0 z Argentyną
Portugalia grała nawet dobrze (Nani, Ronaldo, Oliveira, Alves), ale mają mało równy skład.
Dziś Hiszpania - Włochy i Chorwacja - Irlandia.
Powinno obyć się bez niespodzianek.
Hiszpania i Chorwacja wygrają!
No człowieku... Chyba w gołe nie ćwiczyli przed tym EURO. W kółko 1-1. Ko,za Ludzie....
Polska - Rosja
Zagraliśmy bardzo ładnie (chyba tylko Murawski nie może być z sibie zadowolony), ale Smuda potwierzdził swój brak rozumu....
Zawodnicy bardzo dobrzy, dobrzy lub średni, a trener z ch**a wzięty..
Moderator
ale ty się znasz... dzięki jego fantastycznej myśli żeby zagrać trivote zremisowalismy ciekawe czy ty byś to wymyślił szczere w to wątpię a po twojej ocenie widać że Nie Grales nigdy w piłkę murawski zrobił niesamowitą robotę tacy zawodnicy to są ulubieńcy trenerów pracują jak mrówki mają niesamowitą ilość mikro odbiórow które są niezbędne do wygrania walki w środku pola murawski Nie ustępował takim zawodnikom jak denisow czy zyrianow a oni prezentują klasę światowa najlepszym naszym zawodnikiem wczoraj był kuba ich najlepszym denisow naszym najgorszym boensich ich najgorszym zyrkow wczoraj mieliśmy popis obu lewych obrońców... Nie dostosowali się do reszty
Moderator
co do wcześniejszych spotkań niemcy są w formie ale portugalia też i się o tym dziś przekonarz włosi powinni wygrać mecz gdyby baloteliemu Nie odpadła klepka kiedy biegł sam na sam hiszpanom skończył się zapał i już są wypaleni choć może to pochopne wnioski jeśli brać pod uwagę to że z włochami zawsze się im ciężko grało szwedzi zawiedli tylko ibra i kalstrom coś grali raziłi Nie dokładnością w normalnej dyspozycji ukraina Nie miała by szans ale brawo dla szewy :-) udowodnił że dalej ma to coś anglia i francja udowodniły że mają problemy fatalny poziom najgorszy mecz mistrzostw takiej formie wyspiarze powinni zacząć bać się ukraińców
Niemcy i Portugalia w formie - tak
Włosi dominowali - tak
Balotelli zchrzaniił - tak
Hiszpania wypalona - nie
Szwecja śłabo grająca - tak
Anglia totalna porażka - tak
Francuzi słabi - pół na pół , grali lepiej niż Anglia
Ukraina - faktycznie zaskoczyli
Moderator
wspaniały mecz portugalia dania portugalczycy powtórzyli błąd polaków z grecja zamiast iść za ciosem to stanęli kiedy cris strzeli jak trafi 1 to czuje że wreszcie pokaże to co w realu DAWAJ CRIS:-)
Moderator
Nie liczy się czy on trafiał, ważne, że drużyna wygrała, a on do tego też się przyczynił choć grał słabo. A co do Gomeza - wątpię w jego ludzkość, jak maszyna trafia wszystko.
CR zawalił mecz ale w Realu ma więcej do pokazania.
Nie jestem jego fanem ale jest dobryy.
A Gomez jest faktycznie nieziemskko skuteczny
Moderator
już tylko włosi mi zostali. polska wyraźnie odstawali od przeciwników pod względem wyszkolenia technicznego, taktyczneGo. grecy może też byli słabsi ale swoją ambicją i charyzmą swoich przywódców karagounisa i katsuranisa. teraz zostali mi tylko włosi im kibicuje. może sprawia jakąś niespodziankę. przegralismy przez smude. z rosja zachował się dobrze teraz postąpił fatalnie.